Despre noi: Organizam evenimente, nunti, botezuri, petreceri si evenimente corporate

Magdalena Lazar

Cris Caprice este o firma de organizari evenimente pregatita sa iti ofere sprijinul profesional de care ai nevoie atunci cand iti doresti sa organizezi o nunta, un botez, un eveniment important sau o petrecere corporate. Suntem o echipa tanara care se bazeaza in primul rand pe experienta, profesionalism si lucrul in echipa. Dispunem de multa rabdare  si flexibilitate fata de clienti, iar prin comunicare reusim sa intelegem exact care sunt cerintele lor.

Totul trece, dar nu totul se uita!

Stim ca increderea se castiga greu si se pierde repede. Insa prin profesionalism si daruire Cris Caprice va satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Punem pret pe calitatea serviciile oferite in cadrul evenimentelor pe care le organizam, iar datorita rafinamentulului de care dam dovada reusim sa transformam clientul intr-un membru al familiei noastre

Doina PR Manager

Aranjamentele florale sunt printre cele mai importante detalii la un eveniment si este  bine sa te implici cu sufletul in ceea ce faci, ca lucrurile sa iasa asa cum vor clientii.  Eu va voi incanta cu cele mai deosebite aranjamente florale

ClaudiuDecorator aranjamente

Aranjamentul salilor de evenimente este responsabilitatea mea, ceea ce implica multa rabdare si creativitate pentru ca lucrurile sa aiba un rezultat perfect.  Eu ma voi asigura ca decorul salilor de evenimente va fi pe masura asteptarilor.

Timpul se scurge ireversibil. Amintirile ne fac sa privim in urma. Visurile ne dau aripi si ne poarta inainte. Telul nostru este sa va indeplinim dorintele, iar momentul special din viata dumneavoastra sa va aduca un zambet pe buze peste ani.

Servicii