Pahare miri si nasi nunta

7 Responses to Pahare miri si nasi nunta

 1. BICHIS DIANA says:

  Buna ziua , m-ar interesa o oferta de pret pentru pahare de sampanie pe care le comercializati .
  Va multumesc anticipat .

 2. magda lazar says:

  Cele fara talpa pe suportul in forma de inima din fier forjat sunt 115 ron setul de 2 pahare la vanzare si 50 ron la inchiriere. Cele cu doua inimioare laminate de argint sunt 70 ron setul, iar cele pictate manual 80 ron setul.

 3. Andreea says:

  Buna ziua.
  M-ar interesa paharele care se regasesc in poza “pahare de sampanie 3″ si ” pahare de sampanie 1″ (sunt 4 bucati in poza), pret, termen de livrare, modalitati de livrare si daca le pot personaliza cu data nuntii.

  Multumesc.

 4. magda lazar says:

  V-am raspuns pe adresa de mail.

 5. Adriana Tanasescu says:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza sa stiu pretul paharelor in set de 4 cu nasa si nasul.
  Timpul de livrare .

  Multumesc,
  Adriana

  • magda lazar says:

   Buna ziua!
   Paharele cu nasa si nasul sunt cele pictate manual si pretul lor este 80 ron setul de 2 bucati. Modelele sunt diverse si se regasesc in doua nuante: auriu si argintiu. Modelele existente la firma va sunt livrate imediat.
   Daca doriti o altfel de personalizare: prenumele mirilor sau data nuntii la pretul paharelor se mai adauga 8 ron/ pahar pentru aceasta personalizare. Personalizarea se face pe talpa paharului sau pe cupa.
   Pictarea cu personalizare, procesul de uscare a vopselei si livrarea dureaza aproape 3 saptamani si este nevoie de achitarea unui avans pentru lansarea comenzii.
   Pentru livrari in afara Bucurestiului, taxa de transport revine clientului.
   Pentru alte nelamuriri sau informatii ne puteti contacta la telefonul de pe site sau pe adresa de mail.

 6. Maria says:

  Minunata idee! Arata superb! Felicitari! cu siguranta voi opta pentru ceva similar la nunta mea..mi se pare o idee unica si speciala..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Servicii