Restaurante partenere

Bamboo Ballroom
PrezentareGalerie foto

Bamboo Ballroom este o locatie eleganta si spatioasa situata chiar pe malul lacului Tei.

Sala este destinata in exclusivitate organizarii de evenimente, are o capacitate de 300 de locuri sitting si peste 450 de locuri standing, beneficiaza de parcare privata, acces catre terasa/ponton si bucatarie proprie.

Bamboo Ballroom gazduieste evenimente variate de la conferinte de presa, petreceri de companie, lansari de produse, prezentari de moda, petreceri private si nu in ultimul rand nunti de inalta tinuta.

Bamboo Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic, de aceea, o echipa de profesionisti recomanda ultimele tendinte in materie de: design festiv, arta fotografica si film, regia evenimetului, program artistic, cununie religioasa pe malul lacului etc. 

 

Patriarhia Park Residence
PrezentareGalerie foto

In inima Bucurestiului, la cativa pasi  de Palatul Patriarhiei Romane, Vatican al lumii ortodoxe romanesti,  se ridica o cladire eleganta printre istoricele vile ale “Micului Paris”.

Situat în interiorul Hotelului Prince Park Residence,  restaurantul cu o splendida fereastra panoramica, catre  gradina Patriarhiei Romane, va ofera  aromele  bucatariei italiene si internationale. Seful bucatar Catalin Ivanof reinterpreteaza bucataria traditionala, propunand alaturi de mancaruri clasice, juxtapuneri sugestive si ispite stimulative. Cu pasiune si dorinta  s- a creat in Bucuresti  un restaurant, ce isi stabileste drept scop afirmarea bunului gust a traditiei si a experimentarii.

Poate ca placerea gustului  este o emotie. O emotie care ne inspira si care vine dintr-o experienta personala si culturala, trecand prin istoria noastra. Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poata aprecia ceea ce le oferim.

Restaurantul a fost recent finalizat, acordandu-se o deodeosebita atentie  atmosferei pe care o  creeaza luminile si mobilierul rezultand un interior elegant si primitor in acelasi timp. Culorile dulci si finisajele in lemn, confera o nota da caldura ambientului, unde printre vitralii si decoratiuni, veti gasi mese aranjate in aceleasi tonuri cu ambientul.

Intrarea  serveste si accesului in elegantul  Wine – Bar unde oaspetii pot servi un aperitiv.

 

 

Restaurant Capri
PrezentareGalerie foto

Restaurant Capri este o locatie deosebita, aflata in vestul Bucurestiului, pe Bd. Iuliu Maniu nr. 484, care dispune de o suprafata mare, aproximativ 600 mp, cu finisari si decoratiuni interioare intr-o combinatie perfecta de modern si classic, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporate, petreceri de companie.

Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat, italienesc si romanesc, dar si cu alte preparate internationale. De asemenea va mai oferim o pizza crocanta si gustoasa, coapta la cuptor traditional cu lemne.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Servicii